I COAT it! Όλες οι τάσεις σε παλτό για το φετινό χειμώνα!




Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2015
 Η αλήθεια είναι πως ένα παλτό καταφέρνει με μαγικό τρόπο να δώσει χαρακτήρα ακόμα και στο πιο "μονότονο" ή "αθόρυβο" ντύσιμο. Γι'αυτό λοιπόν, και όχι αδίκως, αποθεώθηκε φέτος στις πασαρέλες κάνοντας αισθητή την παρουσία του σε πολλές παραλλαγές για όλα τα γούστα. Ας πάρουμε λοιπόν ιδέες από τα όσα είδαμε, για να "ντύσουμε" με στυλ τις πιο κρύες ημέρες του χειμώνα.


1. White coat 


Αν και οι περισσότερες από εμάς ίσως είχαμε ταυτίσει το λευκό χρώμα με το καλοκαίρι, το βλέπουμε πλέον και τους χειμωνιάτικους μήνες σε παλτό να κυκλοφορεί σε ποικίλες αποχρώσεις (αμιγώς λευκό, ιβουάρ, σαμπανί) ικανό να αντικαταστήσει σε ορισμένες περιπτώσεις ακόμα και το καθιερωμένο μαύρο παλτό.



Fendi

try it: με ένα total black ντύσιμο και ένα εμπριμέ/σε έντονο χρώμα κασκόλ για ένα καθημερινό ντύσιμο με σίγουρη επιτυχία




2.Fake Fur coat


Ουκ ολίγες οι φορές που η γούνα στην πασαρέλα αποτέλεσε στόχο -και όχι αδίκως- ακτιβιστών και φιλόζωων. Η καθιέρωση, λοιπόν, της οικολογικής γούνας από αρκετούς σχεδιαστές δίνει το πράσινο φως στην "αναίμακτη" υιοθέτηση του trend. Άλλοτε σε κλασσικούς χρωματισμούς (μαύρο, μπεζ, λευκό) κι άλλοτε σε έντονα χρώματα για τους πιο τολμηρούς, η γούνα συνιστά αναμφίβολα μία από τις πιο ζεστές και εντυπωσιακές τάσεις του φετινού χειμώνα.
    
         Versace

try it: με οπάκ καλσόν ή σκουρόχρωμο παντελόνι και over-the-knee boots για ένα day to night look



3. Camel coat


Αξία διαχρονική. Ένα καμηλό παλτό σε minimal γραμμή θα αποτελεί πάντοτε passepartout κομμάτι στην γκαρνταρόμπα μας. Συνδυάζεται με όλα σχεδόν τα χρώματα και κολακεύει ιδιαίτερα τόσο τις ξανθές όσο και τις μελαγχρινές χαρίζοντας μία nude αίσθηση.

Max Mara


try it: με cigarette παντελόνι ή culottes, λευκό πουκάμισο και μοκασίνια  για το απόλυτο office style look




4. Pink coat


Με  ιδιαίτερο στυλ αλλά πάντοτε κομψό το ροζ παλτό έρχεται για να θυμίσει τη θηλυκή μας πλευρά. Τις τελευταίες σεζόν τείνει να καθιερωθεί σε όλες τις εκφάνσεις του. Από bubble pink ως hot pink συνδυάζει μοναδικά το αυστηρό στυλ με την κοριτσίστικη διάθεση καθιστώντας το ιδανικό για κάθε ώρα της ημέρας.

Prada


try it: Με δερμάτινο παντελόνι, γκρι πουλόβερ, μαύρο καπέλο και sneakers για ένα street look που σίγουρα θα μαγνητίσει τα βλέμματα συνδυάζοντας το ladylike με το μοντέρνο.




5. Kάπα και Poncho


Ποιος να μας το έλεγε πως το "σάλι"  της γιαγιάς θα κατέληγε στην πιο εξελιγμένη του μορφή trend ανά τον κόσμο φερόμενο ως "poncho". Χρηστικό για  τις κρύες, κυριακάτικες -και όχι μόνο- περιπλανήσεις στην πόλη. Στην πιο elegant μορφή του μετενσαρκώνεται σε κάπα, που μπορεί να καταστεί ιδανική ακόμα και για τις βραδινές μας εμφανίσεις.

Chloe

try it: μία κομψή κάπα μπορεί να φορεθεί με το κλασσικό μαύρο φόρεμα (γνωστό ως lbd) και ankle boots για τη βραδινή έξοδο.




6. Reefer jackets


Άλλη μία τάση που μας έρχεται από το παρελθόν. Ο λόγος για τα λεγόμενα μπλε "σταυρωτά πανοφώρια" που αντλούν στοιχεία από τη μόδα του ναυτικού στρατού των Η.Π.Α. Είτε ως το γόνατο είτε σε μεγαλύτερο μήκος αποτελεί δελεαρ για τις κυρίες που αποζητούν ένα κλασσικό και ταυτόχρονα  ιδιαίτερο παλτό για να αντικαταστήσουν το μαύρο που ήδη έχουν.
Chloe

try it: με μυτερές γόβες ή μπότες ιππασίας, jeggings γκρί ή μπορντώ ζιβάγκο και γυαλιά με μεγάλο σκελετό για ένα πιο αυστηρό σύνολο.



Και τώρα που η περιήγησή μας στις πασαρέλες προς αναζήτηση παλτό έλαβε τέλος...
Hope you coat it, FashiOnistas!


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

Follow Me On Facebook

Blogger Tips and TricksLatest Tips For BloggersBlogger Tricks
eugenia paloumpi. Από το Blogger.

Flickr Images

Flickr Images

Search

Follow me on Instagram

Translate

Video of the day

Copyright © 2015 • FashiON you