The Beer bag theory! (Big bang is old-fashioned)




Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2016
Ποτέ ξανά η μόδα δεν ήταν τόσο δροσιστική! Ο λόγος για το Il Progetto Bottiglia, μια νέα σειρά από συλλεκτικά τσαντάκια σε σχήμα μπουκαλιού. Ευφαντάταστα, πρωτότυπα και κυρίως ελληνικά, έχουν τη μοναδική ιδιότητα να σε μεθούν από την πρώτη ματιά. Ιδανικά για τα καλλυντικά, το κινητό, τα γυαλιά, ως και για είδη γραφείου καταφέρνουν να κλέψουν την καρδιά κάθε γυναίκας που ξέρει να εκτιμά το ξεχωριστό αλλά και πρακτικό. Εξάλλου, όλοι γνωρίζουμε καλά πως τα νεσεσέρ συνιστούν απαραίτητο μέσο οργάνωσης για μία "δαιδαλώδη" και υπερμεγέθη γυναικεία τσάντα.


Κάθε χρόνο μία νέα ιδέα της ευρηματικής δημιουργού, της σχεδιάστριας Ιωάννας Υποδηματοπούλου,  θα ενσαρκώνεται σε μπουκάλι, έτοιμο προς κατανάλωση. Δυστυχώς όμως, όχι προς ευρεία κατανάλωση αφού κάθε φορά τα τσαντάκια θα κυκλοφορούν σε περιορισμένο αριθμό και μέχρις εξαντλήσεώς τους.



 Φέτος,  σε έκδοση pilsner beer,   καταφέρνουν να εγκλωβίσουν το άρωμα της βύνης σε ένα χειροποίητο δημιούργημα από βαμβακερό καραβόπανο.  Ποιος θα έλεγε όχι σε ένα τέτοιο μπουκάλι; Ένα μπουκάλι από ύφασμα και φαντασία. Δεν επιδέχεται αλκοτέστ, άρα μπορείτε άφοβα να το αποκτήσετε... Στην υγειά σας!




Αν θέλετε κι εσείς να αποκτήσετε -όσο ακόμα προλαβαίνετε- μία τσάντα που θα χαρίσει στην καθημερινότητά σας μία "γλυκιά μέθη" δεν έχετε παρά να σπεύσετε στη σελίδα τουIl Progetto Bottiglia στο facebook!

Cheers to beers, FashiOnistas!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

Follow Me On Facebook

Blogger Tips and TricksLatest Tips For BloggersBlogger Tricks
eugenia paloumpi. Από το Blogger.

Flickr Images

Flickr Images

Search

Follow me on Instagram

Translate

Video of the day

Copyright © 2015 • FashiON you