Beaute en rose




Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2015
Η φιλαρέσκεια από καταβολής κόσμου έχει συνδεθεί με τη γυναικεία φύση κι έχει ταυτιστεί με την περιποίηση.  Έχετε όμως σκεφτεί ποτέ πως η περιποίησή του προσώπου σας δεν είναι μόνο ζήτημα καλλωπισμού αλλά και υγείας; Υγείας τόσο σωματικής όσο και ψυχικής. Μία όμορφη, λαμπερή κι ενυδατωμένη επιδερμίδα μπορεί να χαρίσει την αυτοπεποίθηση που κάθε γυναίκα αποζητά .

Για αυτούς αλλά και πολλούς ακόμα λόγους, αξίζει να μοιραστούμε τα 3 μικρά μυστικά για να αποκτήσουμε επιδερμίδα καλαίσθητη κι υγιή. 


-μακρύ χειροποίητο necklace :Athenart Jewelry



Καθαρισμός

Στην αγορά, κυκλοφορούν πολλά είδη προιόντων καθαρισμού σε διάφορες μορφές (gel, αφρού, λοσιόν ή γαλακτώματος) για κάθε είδος επιδερμίδας (λιπαρή, μικτή, ξηρή) Στόχος τους είναι να απομακρύνουν μακιγιάζ,  ρύπους, μικρόβια και την περίσσεια λιπαρότητα. Αν δεν γνωρίζουμε τον τύπο του δέρματός μας θα μπορούσαμε να συμβουλευτούμε το δερματολόγο ή την αισθητικό μας κι εν συνεχεία να επιλέξουμε καλλυντικά με την ένδειξη που μας χαρακτηρίζει.



Απολέπιση
 Με την απολέπιση μάς δίνεται η ευκαιρία να απαλλαγούμε από νεκρά κύτταρα και να αναδείξουμε τη λαμπερή μας όψη. Συν τοις άλλοις, συμβάλλει στην καλύτερη κυκλοφορία του αίματος καθώς και στην αύξηση της παραγωγής κολλαγόνου, με αποτέλεσμα την αποφυγή της πρόωρης γήρανσης. Ένα ήπιο scrub μπορεί να επιφέρει αισθητή αλλαγή σε διάστημα μόλις μίας εβδομάδας.





Ενυδάτωση

Όπως το υπόλοιπο σώμα μας, έτσι και η περιοχή του προσώπου χρειάζεται ενυδάτωση. 
Όποιο τύπο επιδερμίδας κι αν διαθέτουμε μια ενυδατική κρέμα, λειτουργεί πάντα ευεργετικά.
 Εξαίρεση αποτελούν οι επιδερμίδες με ακμή.  Ανάλογα λοιπόν με την ηλικία ή τις ανάγκες του προσώπου μας , επιλέγουμε το κατάλληλο προιόν ή και 
συνδυασμό αυτών. 


Για εντατικότερη περιποίηση θα μπορούσατε να επιλέξετε μία κρέμα με φυσικό εκχύλισμα q10 για την ανάκτηση της ελαστικότητας στην περιοχή του λαιμού και του προσώπου καθώς και την πρόληψη των ρυτίδων. 






Αν ακόμα αναρρωτιέστε ποια προΪόντα σας ταιριάζουν η εταιρεία φυτικών καλλυντικών Natural Cosmetics   είναι εδώ για να μας δώσει τις απαντήσεις! Συνιστώ ανεπιφύλακτα τη σειρά "Rose" για μία όμορφη και ανανεωμένη επιδερμίδα όλες τις ημέρες του χρόνου.  Με φυσικό Έλαιο Τριαντάφυλλου και Φυσικό Ροδόνερο μετατρέπει την καθημερινή μας περιποίηση σε μια μοναδική ιεροτελεστεία ήπιας αρωματοθεραπείας που καταφέρνει να συνεπάρει όλες τις αισθήσεις. Η βελούδινη υφή της δίνει την αίσθηση πως ένα χάδι ευφορίας μόλις σας άγγιξε. Δεν περιέχει χρωστικές ουσίες ενώ παράλληλα οι τιμές κυμαίνονται σε εντυπωσιακά φιλικά απίπεδα για τις οικονομικά δυσπραγείς εποχές που διανύουμε.




**** Ιδιαίτερα ευχάριστη ήταν η διαπίστωση πως τα προιόντα καθαρισμού της εταιρείας είναι κατάλληλα και για την ευαίσθητη περιοχή των ματιών, γεγονός που καθιστά ακόμα πιο εύκολη και οικονομική υπόθεση τον καθαρισμό αφού δε χρειαζόμαστε επιπλέον προιόντα.





Κάθε γυναίκα αξίζει να είναι όμορφη. Με τα Natural Cosmetics  συνειδητοποίησα εν τέλει πως είναι εφικτό η περιποίηση που μας αξίζει να μην μας κοστίζει! Με λιγότερο από ένα ευρώ την ημέρα για ένα μήνα μπορούμε να αποκτήσουμε μία ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης, να αναδείξουμε τη φυσική μας ομορφιά και να χαρίσουμε στον εαυτό μας το αναζωογονητικό διάλειμμα που όλες έχουμε ανάγκη!






(Για ακόμα περισσότερα προιόντα περιποίησης προσώπου αλλά και σώματος, στο e-shop των Natural Cosmetics μπορείτε να βρείτε ακόμα περισσότερα προιόντα σε μοναδικές προσφορές!)



Stay beautiful en Rose, mademoiselles!

xxx

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

Follow Me On Facebook

Blogger Tips and TricksLatest Tips For BloggersBlogger Tricks
eugenia paloumpi. Από το Blogger.

Flickr Images

Flickr Images

Search

Follow me on Instagram

Translate

Video of the day

Copyright © 2015 • FashiON you