RED (lipstick's) ALERT!




Κυριακή 12 Ιουλίου 2015


"When in doubt, wear red", είπε μετά σιγουριάς κάποτε ο Αμερικανός σχεδιαστής Bill Blass. Ελληνιστί, όταν έχεις αμφιβολίες , φόρεσε κόκκινο. Και η αλήθεια είναι πως ορθά μιλούσε ο φίλτατος, αφού το κόκκινο έχει τη μαγική ιδιότητα να εναρμονίζεται με μία ευρεία γκάμα χρωμάτων, παρά τον "φλογερό" του χαρακτήρα, βγάζοντάς μας συχνά από τη δύσκολη θέση. Ιδίως όταν πρόκειται για κραγιόν.


Από τη Chanel ως τη Merilyn Monroe κι απο εκεί ως τις ημέρες μας το κόκκινο κραγιον αποδεικνύει περίτρανα πως αποτελεί μια αξία διαχρονική στην εμφάνιση των γυναικών, ένα έμβλημα θηλυκότητας και αναμφισβήτητης αυτοπεποίηθησης που αξίζει στην κάθε μια μας.



Όμως, είναι τόσες πολλές οι αποχρώσεις του, που συχνά η επιλογή του "σωστού" για εμάς τόνου, φαίνεται "αγώνας άγονος". Και κάπου εδώ επιτρέψτε μου, ως φανατική θαυμάστρια του είδους να βοηθήσω λιγάκι την κατάσταση.



Να σημειωθεί, παρακαλώ πως την επιλογή του κόκκινου την κάνουμε με βάση το χρώμα της επιδερμίδας μας και όχι των μαλλιών μας. Σε μία γυναίκα με σκουρόχρωμη επιδερμίδα ενδείκνυνται οι πιο σκούρες αποχρώσεις όπως το μπορντώ. Το σταρένιο δέρμα - χαρακτηριστικό των περισσότερων Ελληνίδων- φλερτάρει με  μεγάλη επιτυχία με το κόκκινο με πορτοκαλί βάση, ενώ οι πλέον ανοιχτόχρωμες επιδερμιδες αναδεικνύονται με κόκκινο με φούξια τόνους.


Αν όλα τα προαναφερθέντα σας φαίνονται πολυπλοκότερα κι από άσκηση πυρηνικής φυσικής, μπορείτε να ταχθείτε υπέρ του απόλυτου κόκκινου που αποτελεί προΪόν αλάνθαστο και passe-par-tout για κάθε απόχρωση επιδερμίδας.

Και κάτι τελευταίο...RED ALERT!  Όχι έντονα βαμμένα μάτια σε συνδυασμό με έντονα χείλη! Λάθος μεγάλο, καταστροφικό, κι ασυγχώρητο.Η υπερβολή στο μακιγιάζ -και όχι μόνο- πάντα επιφέρει αρνητικά αποτελέσματα.Ένα μαύρο eyeliner και μια μπέζ σκια (προαιρετικά) είναι υπέρ αρκετά για να μας χαρίσουν την κομψότητα και τη λάμψη που ποθούμε.


               Και  μέχρι το επόμενο post...
             Κατακοκκινα φιλιά!
                          xxx

p.s: Για περισσότερα fashion tips, ακολουθήστε μέσω facebook το FashiOn you

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

Follow Me On Facebook

Blogger Tips and TricksLatest Tips For BloggersBlogger Tricks
eugenia paloumpi. Από το Blogger.

Flickr Images

Flickr Images

Search

Follow me on Instagram

Translate

Video of the day

Copyright © 2015 • FashiON you