Goddess Authentic greek sandals, από θνητά χέρια για θεΪκά πόδια




Παρασκευή 17 Ιουλίου 2015
 Ξεκινώντας από τα αρχαία χρόνια και τα φτερωτά σανδάλια του Ερμή ως την Ελλάδα του 21ου αι. και τα εντυπωσιακά και πολυποίκιλα σανδάλια, μπορούμε εύκολα να αντιληφθούμε πως αποτελούν αξία διαχρονική με θερμούς υποστηρικτές, τόσο άνδρες όσο και γυναίκες. 
Άλλοτε με το αρχαιοεληνκό τους ύφος ολοκληρώνουν τις boho και αέρινες καλοκαιρινές μας εμφανίσεις κι άλλοτε πάλι στην πιο μινιμαλιστική τους έκφανση καθίστανται ιδανική λύση ακόμα και για ένα ζεστό πρωινό στη δουλειά. 


Οι επιλογές, άπειρες. Όμως θα αρκεστούμε σε ένα απλό φασόν σανδάλι ή σε ένα χειροποίητο δερμάτινο δημιούργημα που συνδυάζει την άνεση με την πολυτέλεια; 

(Andromeda sandal)

Την απάντηση στο ερώτημα αυτό μπορείτε να τη βρείτε έπειτα από μία περιηγηση στο site των  Goddess Authentic greek sandals, μία πολλά υποσχόμενη οικογενειακή επιχείρηση που όπως λεει κι ο τίτλος, με τα δημιουργήματα της καταφέρνει να σε κάνει να νιώσεις σαν μία σύγχρονη "Goddess"

Κίνητρο των εμπνευστών; Η αγάπη για το διαφορετικό, το ποιοτικό, το προσιτό. Μα, πάνω απ' όλα, η αγάπη για την Ελλάδα. Συχνά βλέπω άτομα που τους δίνεται η ευκαρία να φυγουν στο εξωτερικό. Και φευγουν. Υπάρχουν όμως κι εκείνοι που δεν τα παρατούν .Συνεχίζουν να αγωνίζονται για τη χώρα μας, δεν ευφησυχάζονται, τότε καταλαβαίνω πως ακόμα υπάρχουν άνθρωποι με όραμα, που δε χάνονται στη μάζα.

Δεν είναι άλλωστε τυχαίο πως συνεργάζονται με γνωστά καταστήματα τόσο στην Ελλάδα όσο και το εξωτερικό. Με την καλή ποιότητα και την υψηλη τους αισθητική τα Goddess Authentic greek sandals έχουν ήδη κατακτήσει τις καρδιές των fashionistas ανά τον κόσμο. Το ίδιο και τη δική μου. 

΄Είχα τη χαρά να τα ανακαλύψω πριν ακόμη ασχοληθώ με το blogging, όμως τώρα, που μου δίνεται το βήμα να μιλήσω, δεν μπορώ παρά να μοιραστώ την ανακάλυψή μου με εσάς. Και χρησιμοποιώ τον όρο"ανακάλυψη γιατί δεν μιλώ απλώς για σανδάλια. Μιλώ για σανδάλια, ιδιαίτερα, ξεχωριστά, ποιοτικά και πάνω απ'ολα φτιαγμένα με αγάπη και μεράκι από Έλληνες για όλους εμάς. Και σε μια περίοδο κρίσης, όχι μόνο οικονομίας αλλά και αξιών είναι αξιέπαινο πως υπάρχουν ακόμα άτομα που στοχεύουν στην προσιτή πολυτέλεια του καταναλωτή και όχι το δικό τους ευφήμερο κέρδος.

Για να μυηθείτε κι εσείς στον κόσμο των "θεών" μπορείτε να ανατρέξετε στο  e-shop τους καθώς και στη σελίδα τους στο facebook



 Υ.Γ.Τα μεταλλικά χρώματα έχουν την τιμητική τους φέτος το καλοκαίρι γι' αυτό κι εγώ επέλεξα για τις καλοκαιρινές μου εξορμήσεις εντός και εκτός πόλης τα Apollonia σανδάλια σε χρυσή απόχρωση.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

Follow Me On Facebook

Blogger Tips and TricksLatest Tips For BloggersBlogger Tricks
eugenia paloumpi. Από το Blogger.

Flickr Images

Flickr Images

Search

Follow me on Instagram

Translate

Video of the day

Copyright © 2015 • FashiON you