Η νέα exclusive συλλογή GIAMBATTISTA VALLI X H&M έρχεται στις 7 Νοεμβρίου




Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2019


Ανατρεπτική και με άκρως καλλιτεχνική διάθεση η νέα συνεργασία Giambattista Valli x H&M. Στις 24 Οκτωβρίου, στο Palazzo Doria Pamphilj, ένα από τα πιο εμβληματικά κτίρια της Ρώμης,  έλαβε χώρα η πρώτη επίσημη παρουσίαση της πολυαναμενόμενης συλλογής. Ακόμα κι αν ο σχεδιαστής έχει καταστήσει κέντρο της δημιουργικής του δράσης το Παρίσι, όπως ο ίδιος τόνισε, δεν ξεχνά την Ιταλική του καταγωγή ούτε, άλλωστε, μπορεί να απεκδυθεί την επίδρασή της στην προσωπική και καλλιτεχνική του ιδιοδυγκρασία.  

Σε ένα χώρο, λοπόν, που αντανακλά το μεγαλείο και τη μυσταγωγία μιας άλλης εποχής και με φόντο επιβλητικά έργα των Caravaggio, Raphael, Velázquez -και όχι μόνο- είδαμε να "παντρεύονται" στην πασαρέλα με τον πιο δεξιοτεχνικό τρόπο περίτεχνα κεντήματα που παραπέμπουν σε εποχή Rococo, πέρλες, παγιέτες, βικτωριανές δαντέλες, ανατρεπτικά animal prints, μοντέρνες γούνες, τούλινα εντυπωσιακά κομμάτια και φλοράλ patterns που σίγουρα δεν περνούν απαρατήρητα. 

Διάσημες προσωπικότητες  αλλά και απλοί άνθρωποι της Ρώμης συνέθεσαν ένα cast που απογείωσε τη βραδιά. Αποκορύφωμα αποτέλεσε το φινάλε με πρωταγωνίστρια την Kendall Jenner να βαδίζει με το πλέον πολυσυζητημένο κόκκινο φόρεμα που φορούσε και στην καμπάνια της συλλογής.

Η υψηλή ραπτική συνάντησε για μια ακόμα φορά την νεανική αύρα των H&M και το αποτέλεσμα είναι πραγματικά συναρπαστικό. Κι επειδή οι εκόνες συχνά μιλούν από μόνες τους, ας μεταβούμε για λίγο -φωτογραφικώς- στη Ρώμη!


Η συλλογή Giambattista Valli x H&M – με γυναικεία και ανδρικά ρούχα και αξεσουάρ – θα είναι διαθέσιμη στην Ελλάδα στο κατάστημα Η&Μ Ερμού 54 καθώς και στο hm.com, στις 7 Νοεμβρίου
Στην Κύπρο η συλλογή θα διατίθεται αποκλειστικά online.

















 Find FashiON you on  Instagram and Facebook for more




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

Follow Me On Facebook

Blogger Tips and TricksLatest Tips For BloggersBlogger Tricks
eugenia paloumpi. Από το Blogger.

Flickr Images

Flickr Images

Search

Follow me on Instagram

Translate

Video of the day

Copyright © 2015 • FashiON you