Soaping therapy with NAC




Δευτέρα 28 Μαΐου 2018


Το σαπούνι, έχει παραδοσιακά ταυτιστεί με την περιποίηση του σώματος. Πολλές παρανοήσεις και μύθοι υπάρχουν γύρω από το όνομά του, τα οποία, δυστυχώς, οφείλονται στα βιομηχανοποιημένα, μαζικής παραγωγής "απορρυπαντικά-καθαριστικά" σαπούνια που βασίζονται σε (ημι)συνθετικές πρώτες ύλες. Στην πραγματικότητα,όμως, το φυσικό, χειροποίητο σαπούνι αποτελεί την ασφαλέστερη επιλογή για την καθημερινή μας περιποίηση. Η ελληνική εταιρεία καλλυντικών NAC έχει δημιουργήσει υψηλής ποιότητας χειροποίητα, παραδοσιακά σαπούνια, φτιαγμένα εξ'ολοκλήρου απο αγνά, φυσικά συστατικά, δίχως parabens και δίχως ζημιογόνες για τον οργανισμό χρωστικές και αρωματικές ουσίες που ανταποκρινονται πλήρως στις ανάγκες μας.

Ας ανακαλύψουμε μερικά από αυτά!



Αρωματικό σαπούνι λεμόνι: Δεν μπορεί να είναι τυχαίο το γεγονός ότι στην αρχαία Ρώμη τη θεά της νεότητας (Juventas, λέγεται πως ταυτιζόταν με την αρχαία ελληνική θεότητα Ήβη) συμβόλιζε το λεμόνι.Θα λέγαμε πως ο συμβολισμΌς των αρχαίων Ρωμαίων δεν ήταν τυχαίος,αν αναλογιστούμε πως η πλούσια περιεκτικότητά του λεμονιού σε βιταμίνη C συμβάλλει  στην ουδετεροποίηση των ελευθέρων ριζών που είναι υπεύθυνες για το γήρας.  H εταιρεία NAC δημιούργησε ένα εξαιρετικό σαπούνι με καθαριστικές και λευκαντικές ιδιότητες που θα ανταποκριθεί με τον καλύτερο τρόπο ακόμα και στις αυξημένες απαιτήσεις ενός λιπαρού δέρματος.


 Αρωματικό σαπούνι πορτοκάλι: Χάρη στην αντιοξειδωτική του σύσταση – όπως συμβαίνει με όλα τα εσπεριδοειδή, άλλωστε- τονώνει την επιδερμίδα, ενώ παράλληλα το ιδιαίτερο άρωμά του χαρίζει την απόλυτη εμπειρία αρωματοθεραπείας. 




Αρωματικό σαπούνι πεύκο: Το άρωμα του πεύκου είναι ιδιαίτερα δημοφιλές ως βασικό συστατικό σε ανδρικά αρώματα.  Όμως πέρα από το ιδιαίτερο άρωμά του, προτιμάται και για τις καταπραϋντικές του ιδιότητες, έτσι η χρήση του συγκεκριμένου προϊόντος ενδείκνυται ιδίως πριν και μετά το ξύρισμα καθώς  προλαμβάνει και επουλώνει τους ερεθισμούς.


Αρωματικό σαπούνι μαστίχα: Η μαστίχα, το «μαγικό δάκρυ της Χίου» όπως αποκαλείται, χαρακτηρίζεται ως ένα από τα θαυματουργά φυσικά προϊόντα που απαντώνται στο χώρο της κοσμετολογίας, και όχι μόνο, εκτιμάται μάλιστα πως περιέχει τουλάχιστον 70 ουσίες με φαρμακευτικές και καλλυντικές Μεταξύ των στοιχείων αυτών και οι πολυφαινόλες , που προφυλάσσουν τους ιστούς του οργανισμού από τα σημάδια του χρόνου. Το συγκεκριμένο σαπούνι, λοιπόν, χάρη στο βασικό του συστατικό, αποδεικνύεται ιδανικό για τις ταλαιπωρημένες επιδερμίδες που αποζητούν τη χαμένη τους σφριγηλότητα. 
Αρωματικό σαπούνι λεβάντα: Τι πιο απολαυστικό από ένα χαλαρωτικό μπάνιο μετά από μια δύσκολη ημέρα στη δουλειά;  Γνωστό για τις χαλαρωτικές του ιδιότητες, το υπέροχο άρωμα λεβάντας θα βοηθήσει με τον καλύτερο τρόπο στο να αποβάλουμε την αρνητική ενέργεια, την κούραση και το άγχος, χαρίζοντάς μας έναν ήρεμο ύπνο.

Αρωματικό σαπούνι με χαμομήλι: Μικρά, αλλά θαυματουργά τα άνθη του χαμομηλιού με τις χαλαρωτικές και καταπραϋντικές  τους ιδιότητες, συνθέτουν ένα εξαιρετικό σαπούνι με ήπια δράση, κατάλληλο για ευαίσθητες, ακόμα και παιδικές επιδερμίδες. Αξιοσημείωτη είναι και η δράση του κατά των μαύρων κύκλων, συστήνεται, λοιπόν, ανεπιφύλακτα για τον καθαρισμό του προσώπου μετά από τις πολύωρες βραδινές μας εξόδους, αν δεν θέλουμε η κούραση να διαγράφεται στο πρόσωπό μας την επόμενη μέρα! 






Αρωματικό σαπούνι τεϊόδεντρο: Η ουσία melaleuca που περιέχεται στο τεϊόδεντρο φημίζεται για τις αντιοξειδωτικές, αντισηπτικές και αναπλαστικές της ιδιότητες. Αυτό σημαίνει, εν ολίγοις, πως η τακτική χρήση του συγκεκριμένου προϊόντος οδηγεί στην αναζωογόνηση της επιδερμίδας, την αποβολή των τοξινών, τη λείανση των λεπτών ρυτίδων καθώς και την  καταπολέμηση της ακμής. 


Σαπούνι με πράσινη άργιλο: Οι ιδιαιτέρως ευεργετικές ιδιότητες του αργίλου και η πορώδης σύστασή του που απομακρύνει τους επιδερμικούς ρύπους, τον έχουν καταστήσει ευλόγως έναν από τα πιο περιζήτητα προϊόντα στο χώρο της κοσμετολογίας. Κατάλληλο τόσο για το πρόσωπο όσο και για το σώμα, το σαπούνι NAC με πράσινη άργιλο χάρη στο βασικό συστατικό του, τονώνει την κυκλοφορία του αίματος απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα και τη λιπαρότητα,  ενώ συγχρόνως βοηθά την επιδερμίδα να ανακτήσει τη χαμένη της λάμψη. Μπορεί να εφαρμοστεί συνδυαστικά με την μάσκα προσώπου NAC, η οποία επίσης περιέχει πράσινη άργιλο για μια ολοκληρωμένη περιποίηση.

Σαπούνι με φύκια: Με ένα μόλις σαπούνι  μάς δίνεται η δυνατότητα να επωφεληθούμε από τις λιποδιαλυτικές ιδιότητες  των φυκιών και να απολαύσουμε με ελάχιστο κόστος μια αποτελεσματική θεραπεία κατά της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους χωρίς να επισκεφθούμε κάποιο ινστιτούτο αισθητικής. Το απαλό μασάζ με κυκλικές κινήσεις της μπάρας σαπουνιού στα επίμαχα σημεία τονώνει τη μικροκυκλοφορία του αίματος  και κατ’επέκταση βελτιώνει την όψη τους. Με τακτική χρήση (μασάζ 4-5 λεπτών ημερησίως), τα αποτελέσματα θα είναι εντυπωσιακά!  






Σαπούνι με γάλα γαϊδούρας: Το γάλα γαϊδούρας αποτελούσε ανά τους αιώνες ένα από τα πιο περιζήτητα και ακριβά φυσικά καλλυντικά και όχι αδίκως αφού προσδίδει στην επιδερμίδα απαλότητα  και λάμψη και λειτουργεί ως "βαλσαμο" για τις δερματικές παθήσεις. Όπως καθίσταται, λοιπόν, αναμενόμενο το παραδοσιακό σαπούνι με γάλα γαϊδούρας περιποιείται με τον πιο φιλικό τρόπο το σώμα και τον πρόσωπό μας, ενώ χάρη στις ενυδατικές του ιδιότητες φροντίζει για την αποκατάσταση της ξηρής επιδερμίδας.







Σαπούνι με ηφαιστειακή λάσπη: Χάρη στα συστατικά που περιέχει συντελεί στην απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων, ενώ παράλληλα χαρίζει στο δέρμα απαλότητα και λάμψη. Η ηφαιστειακή λάμψη αποτελεί την ιδανική επιλογή για κάθε τύπο δέρματος, καθώς έχει την ιδιότητα να εξισορροπεί το Ph του και να επαναφέρει την ελαστικότητά του.   

Αυτά και πολλά ακόμα φυσικά προϊόντα ομορφιάς μπορείτε να ανακαλύψετε στο διαδικτυακό κατάστημα της εταιρείας Nac, κάνοντας ένα κλικ εδώ!
Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο newsletter για να ενημερώνεστε για νέα προϊόντα και προνομιακές προσφορές.

Soap και δέος!


Οι περισσοτεροι γνωρίζουμε το σαπούνι ως ένα αγνό φυσικό καλλυντικό, όμως στην πραγματικότητα μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε με αρκετούς ακόμα έξυπνους τρόπους:
  
1.       Ως φυσικό αρωματικό για τα ρούχα: αρκεί να τοποθετήσουμε ένα τούλινο πουγκάκι  με το αγαπημένο μας σαπούνι στην ντουλάπα, το συρτάρι ή τη βαλίτσα μας, για να χαρίσουμε στα ρούχα μας φυσικό άρωμα φρεσκάδας! Πρόκειται, ομολογουμένως, για μια εύκολη και οικονομική λύση ώστε να αποφύγουμε τα χημικά, επιβλαβή αρωματικά.

2.       Ως αποσμητικό αυτοκινήτου: Με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που χρησιμοποιούμε τις πλάκες σαπουνιού στη ντουλάπα μας, μπορούμε να τις εκμεταλλευτούμε και για το αυτοκίνητό μας, αποφεύγοντας τα χημικά αποσμητικά του εμπορίου.

3.       Ως αποσμητικό υποδημάτων:  Το καλοκαίρι κατέφθασε και επισήμως, με αποτέλεσμα το πρόβλημα της δυσοσμίας των παπουτσιών να αποτελεί, δυστυχώς, κοινό τόπο. Δεν χρειάζεται να αποχωριστούμε, όμως τα αθλητικά μας παπούτσια ούτε το καλοκαίρι! Αρκεί μόλις επιστρέψουμε σπίτι να τυλίξουμε με απορροφητικό χαρτί κουζίνας δύο μπάρες σαπουνιού με το αγαπημένο μας άρωμα και να τις αφήσουμε μέσα στα παπούτσια μας για ένα βράδυ. Είναι βέβαιο πως το επόμενο πρωί κάθε δυσάρεστη οσμή θα έχει γίνει παρελθόν!

4.        Ως μέσο χαλάρωσης για ήρεμο ύπνο: Είναι επιστημονικώς αποδεδειγμένο πως το άρωμα συγκεκριμένων βοτάνων μπορεί να βελτιώσει θεαματικά την ποιότητα του ύπνου μας. Για να επιτύχουμε τα πολυπόθητα «όνειρα γλυκά», αρκεί να τοποθετήσουμε σε υφασμάτινη θήκη κάτω από το μαξιλάρι μας ένα φυσικό σαπούνι με αιθέρια έλαια από λεβάντα ή χαμομήλι, βότανα τα οποία φέρουν κατ’εξοχήν μυοχαλαρωτικές και αγχολυτικές ιδιότητες.    



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

Follow Me On Facebook

Blogger Tips and TricksLatest Tips For BloggersBlogger Tricks
eugenia paloumpi. Από το Blogger.

Flickr Images

Flickr Images

Search

Follow me on Instagram

Translate

Video of the day

Copyright © 2015 • FashiON you