Chris&Tonia: το σχεδιαστικό δίδυμο στη Ρουμανική Fashion Week!




Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2016

Το αγαπημένο μας σχεδιαστικό δίδυμο Chris & Tonia μετά την -επί τριών σεζόν- λαμπερή συμμετοχή του στο AXDW θα ταξιδέψει με τη νέα του συλλογή FW2016-2017 με τίτλο "Div(a)ine" για πρώτη φορά στο Kasta Morrely Fashion week στο Ιάσιο της Ρουμανίας στις 11-11-2016!

Μετά τις επιτυχείς εμφανίσεις τους με τις συλλογές "Feminite fw2015-2016",  "Venus ss2016" και "Polis fw2016-2017", οι δύο νεαροί και τόσο ταλαντούχοι σχεδιαστες, Χρήστος Στρατικόπουλος και Τόνια Βαρβέρη, ετοιμάζονται για το πρώτη τους επίδειξη στο εξωτερικό. Αντικείμενο και κεντρικό άξονα της νέας τους collection "Div(a)ine" συνιστά η αναγωγή της πολυσχιδούς γυναικείας φύσης ως υπέρτατη ύπαρξη, όπως αυτή αποδίδεται από τους δημιουργούς  με "νεορομαντικά" στοιχεία.



 Αναφορικά με την απουσία τους από την 20στη AXDW, όπως οι ίδιοι δήλωσαν, επέλεξαν συνειδητά να απέχουν από την επικείμενη διοργάνωση της Ελληνικής Εβδομάδας Μόδας επιβεβαιώνοντας ωστόσο τη συμμετοχή τους για την άνοιξη 2017.

(φωτογραφία από την παρουσίαση της συλλογής Venus)
Αδράττοντας των ευκαιριών που τους δίνονται και με γνώμονα τη δημιουργικότητα και τη σκληρή δουλειά, οι δυο αυτοι νέοι ελκύουν ολοένα και περισσότερο το αγοραστικό κοινό και στρέφουν τα βλέμματα επάνω τους παρά τη σεμνότητα που τούς διακρίνει. Κερδίζοντας το παιχνίδι των χρωμάτων, των πατρόν και των υφασμάτων, επιτυγχάνουν κάθε φορά να συνθέτουν ένα ανατρεπτικό "ενδυματολογικό ψηφιδωτό" παντρεύοντας το κλασσικό/ρομαντικό με το μοντέρνο, το ανδρόγυνο στυλ με τη θυληκότητα, το λιτό κι ανεπιτήδευτο με το περίτεχνο, δημιουργώντας ρούχα που αγκαλιάζουν με τον πιο φιλικό τρόπο το σώμα και ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις της σύγχρονης γυναίκας.

Ιδιαίτερη αναφορά αξίζει να πραγματοποιηθεί σε έναν "αφανή ήρωα", την κυρία Αγγελική Βαρβέρη, μητέρα της Τόνιας, επίσης σχεδιάστρια μόδας, η οποία ακόπως και αγογγύστως με τη διακριτική της παρουσία συνεπικουρεί για την καλύτερη δυνατή ενύλωση της καθε δημιουργίας.

Δεν έχουμε παρά να ευχηθούμε από καρδιάς στο Χρήστο και την Τόνια καλή επιτυχία στην Εβδομάδα Μόδας της Ρουμανίας, αν και αυτή διαφαίνεται αναμενόμενη!



Τη συλλογή τους μπορείτε να ανακαλύψετε στο κατάστημα Barok Boutique, στην οδό Δυρραχίου 32, Σεπόλια, καθώς και σύντομα σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα
Επίσης, μπορείτε να ακολουθήσετε τη σελίδα των δύο δημιουργών στο facebook εδώ


(φωτογραφία από την παρουσίαση της συλλογής Polis by G. Vitsaras)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

Follow Me On Facebook

Blogger Tips and TricksLatest Tips For BloggersBlogger Tricks
eugenia paloumpi. Από το Blogger.

Flickr Images

Flickr Images

Search

Follow me on Instagram

Translate

Video of the day

Copyright © 2015 • FashiON you