Park 'n' the city




Παρασκευή 8 Ιουλίου 2016

Ούσα καθηλωμένη στην πόλη, δεν είχα παρά να αναζητήσω λίγες στιγμές ξεγνοιασιάς σε μία όμορφη "εξόρμηση" στο πάρκο με το νέο μου outfit από το ελληνικό brand DIG Athens .


Μία λευκή, πλισέ φούστα αποτελεί την ιδανική επιλογή που θα  συνοδευσει επιτυχώς κάθε καλοκαιρινή μας εμφάνιση ασφαλώς όχι μόνο στο πάρκο αλλά και στην πόλη, το νησί και τις βραδινές μας εξόδους χαρίζοντάς μας άνεση, αλλά και στυλ. Άλλοτε με σανδάλια και t-shirts, με sneakers και πουκάμισο ή πεδιλα και περίτεχνα crop tops, πάντοτε καταφέρνει να κεντρίσει το ενδιαφέρον.



Συνδυασμένη με ένα ριγέ τοπ δίνεται η αισθηση πως συνυπάρχουν κάθετες και οριζόντιες ρίγες, μίξη που αποτελεί την αποθέωση του mix 'n' match. Κάπου εδώ θα πρέπει ίσως να υπενθυμίσουμε πως οι ρίγες έχουν το ταλέντο να μεταμορφώνουν τη σιλουέτα σου. Στην κάθετη εκδοχή τους ψηλώνουν και αδυνατίζουν ενώ στην οριζόντια χαρίζουν όγκο. Γνωρίζοντας, λοιπόν, αυτά τα μικρά τρικς, μπορούμε να επιλέξουμε μία ριγέ μπλούζα με οριζόντιες ρίγες για να χαρίσουμε όγκο στο επάνω μέρος του σώματός μας -π.χ. μπούστο- αν το έχουμε ανάγκη και μία πλισέ φούστα (ήπια εκδοχή της κάθετης ρίγας) για να "προσθέσουμε" ύψος και να δείχνουμε πιο αδύνατες.



Για ένα άκρως μοντέρνο ντύσιμο μπορούμε να επιλέξουμε ένα πλεκτό μπλουζάκι όπως αυτό της φωτογραφίας. Τα λεγόμενα "knitted" κομμάτια έχουν κατακτήσει το χώρο της μόδας και κερδίζουν ολοένα εδαφος με μαγιώ, ζακέτες ή μπλουζάκια. Μολονότι ο όρος "πλεκτό" αποτελούσε για τις περισσότερες από εμάς φόβητρο για τους καλοκαιρινούς μήνες, καθώς το είχαμε ταυτίσει με το χειμώνα, η αλήθεια είναι πως η αραιή πλέξη και η χαλαρη φόρμα του συγκεκριμένου τοπ  καθιστούν τον αέρα περατό και αφήνουν το σώμα μας να αναπνέει. Πέραν τούτου, η ύφανσή του προσδίδει και αισθητική αξία αφού χαρίζει ένα εφέ που θυμίζει "δίχτυ".


knitted top and pleated skirt: DIG Athens

Προς το παρόν, σάς αφήνω για να απολαύσω το πράσινο και το βιβλίο μου!
 Ως το επόμενο post, να είστε καλά και να περνάτε υπέροχα όπου κι αν βρίσκεστε!


                                                                        by FashiON you



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

Follow Me On Facebook

Blogger Tips and TricksLatest Tips For BloggersBlogger Tricks
eugenia paloumpi. Από το Blogger.

Flickr Images

Flickr Images

Search

Follow me on Instagram

Translate

Video of the day

Copyright © 2015 • FashiON you